Астролог назвала 8 міст, де незабаром доведеться просто виживати

За словами експерта, в цих містах зберігається складна ситуація.

Соледар. На жаль, Бог війни Марс активний. Там сильні “прильоти”, боротьба. Поки це місто буде залишатися одним з найбільш “гарячих”. Випала карта мечів, а це означає, що буде багато смертей.

Бахмут. Окупанти не хочуть залишати Бахмут, вони там стоятимуть до останнього. Однак ЗСУ вдасться врівноважити ситуацію, ми будемо наступати, але не прямо зараз.

Нова Каховка. “Відразу випала карта “Колісниця”, що позначає, що загарбники будуть наступати. Нам не вистачає зброї. Як тільки ми її отримаємо, зможемо захистити цю територію”, – говорить астролог в інтерв’ю УНІАН.

Мелітополь. Йде енергія “диявола”. Там можуть бути руйнування, Росія буде “стягувати” мобілізованих.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Харків. “Карти показують цифру 3. Тобто найближчі три тижні ситуація там буде складною. ЗСУ готові до бою, але можливий ще один наступ”, – зазначила Тимощук.

Одеса. За словами експерта, Одеса сильна, але нам потрібне озброєння. Нам потрібні поставки зброї, щоб ми могли захищатися. Можуть бути “прильоти”.

Львів. Є провокації з боку влади. Випадає карта “Вежа” – може бути захід окупантів з боку Львова. Але все не так погано, ми вийдемо з цієї ситуації.

Вінниця. Карти показують, що у Вінниці на даний момент ситуація змінюватися не буде. Але Росія готує два варіанти розвитку подій. Випадає і карта боротьби – вона вказує на непросту ситуацію. Але Україна до цього готова.

Саша

Recent Posts

Помер через 2 дні після візиту до ТЦК: що відомо про розслідування гучної справи

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження, а омбудсман узяв справу на особистий контроль. Поліція Хмельницької області…

2 години ago

Ухилянтів аж трясе: мобілізацією все не обмежиться

Що чекає на українців, які порушать закон До набрання чинності закону про мобілізацію залишилося не…

2 години ago

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

4 години ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

5 години ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

6 години ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

7 години ago