facebook

“Кричав, що я нацист”: у метро Берліна жорстко побили українця за значок із національним прапором

У Берліні 27 січня на українця напав агресивний чоловік і завдав йому кількох ударів в обличчя. Це сталося о 8 годині ранку у всіх на очах у метро.

Про це постраждалий Артем Мокренець розповів на своїй Facebook-сторінці.

Подробиці нападу на українця у метро Берліна
Рано-вранці Артем їхав на курси німецької мови. Коли приблизно о 08:40 він робив пересадку в метрополітені, на ескалаторі його обігнав чоловік і почав кричати в обличчя, що “він нацист”.

У коментарі Styler Артем розповів всі подробиці жахливого випадку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я їхав на ескалаторі, слухав музику, мене обігнав чоловік, почав щось голосно кричати. Я запитав його, що він хоче. Він німецькою прокричав мені, що я нацист. Я розгубився спочатку. Потім я чітко почув, що він говорив про СРСР”, – повідомив нам Артем.

Це ще більше розлютило чоловіка, він почав кричати й знову називати українця “нацистом”.

“Я підняв телефон, щоб його зняти, і в той момент він мене вдарив, три рази по голові кулаком. Після цього він розвернувся і почав швидко йти до останнього вагону (це відбувалося у першого)”, – повідомив постраждалий.

Після цього до Артема підійшли люди, намагалися допомогти, але він пішов за неадекватом.

“Я пішов за чоловіком, який мене вдарив, до мене підійшов ще один. Він хотів допомогти. Я пояснив йому, що я українець, що можливо, мене вдарили через значок. Прибув поїзд, агресивний чоловік, не пускав мене всередину. Я сказав йому, що їхатиму з ним і зніматиму його. Він знову почав кричати й обзивати мене нацистом, а потім ударив мене кулаком у губу. Двері зачинилися, я залишився на пероні”, – описав події хлопець.

Потім Артем почав викликати поліцію, був розгублений. Йому знадобилося трохи часу, щоб прийти до тями. Він вирушив у дільницю, там його добре прийняли й зафіксували факт побиття. 30 січня Артем піде до лікаря для фіксації травм.

За словами українця, нападник був у два рази більший за нього і, судячи з усього, німець.

“Я вже оформив заяву в поліції, в понеділок піду до лікаря фіксувати травми. Спостерігатимемо за розвитком цього випадку. Сподіваюся на справедливість”, – резюмував він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...