facebook

“Халдей і офіціант Путіна”: друг Гіркіна жорстко “наїхав” на Пригожина (відео)

Бойовик зазначив, що “не хоче висловлюватися як приблатненна шістка”, але доведеться.

Друг терориста Ігоря Стрєлкова-Гіркіна, російський найманець Михайло Полинков, який зараз воює в Україні, публічно принизив ватажка “Вагнера” Євгена Пригожина за те, що той напередодні жорстко “опустив” його товариша.

У відповів на скандал між Пригожиним та Гіркіним Полинков записав власне відеозвернення до “кухаря Путіна”. Бойовик зазначив, що “не хоче висловлюватися як приблатненна шістка”, але доведеться.

“Хочеться тим же лексиконом відповісти колишньому халдею Пригожину, який зумів завдяки пронирливості і шахрайству зробити кар’єру, будучи офіціантом Путіна. Халдей, по суті, який “може щось диктувати” бойовому командиру, який пройшов не одну війну, коли це чмо або сиділо у в’язниці, або міняло тарілочки у Путіна. Ти – чмо, як було так і залишся. Не знаю, що буде далі, але кожен отримає своє, зокрема ти… Іванович своє слово скаже, але не у твоїй п*дерастичній компанії. Я не маю на увазі “Вагнер” загалом, а саме тебе”, – заявив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Конфлікт Пригожина та Гіркіна
За даними ЗМІ, засновник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин знаходиться в “сумному настрої”. Річ у тому, що він побоюється спроб зруйнувати його ПВК, а також того, що в нього переманять найбільш підготовлені кадри до інших приватних компаній.

Найактивніше Пригожина критикував саме Гіркін. Він аргументовано пояснив, чому найманці його ПВК бездарні на полі бою та не можуть прорвати професійної оборони ЗСУ. Як стало відомо сьогодні, Пригожин запропонував Гіркіну зайняти керівну посаду у складі приватної компанії. За його словами, Гіркіну дістанеться роль, “згідно з його компетенцією”, в одному зі штурмових підрозділів.

Як повідомлялося вчора, Пригожин придумав для Гіркіна жорстоку помсту. Пригожину зараз треба показати, що вплив у нього залишився – він дуже хоче відірватися на комусь. Наразі ватажок “вагнерівців” домовляється, щоб помсту критикам йому дозволили зверху.

Сьогодні Пригожин жорстко пройшовся по терористу Гіркіну, з яким у них назріває конфлікт. У своїх висловлюваннях “кухар Путіна” продемонстрував усю “велич російської дипломатії”. Він заговорив про похорон Гіркіна та поставив під сумнів його компетентність. Гіркін образився.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...