facebook

Екс-поліцейський з Тбілісі: “Саакашвілі – грузинський Янукович”! (+ВІДЕО)

Журналісти Інтернет-порталу “Голос Народу” поспілкувалися з колишнім співробітником грузинської поліції, який прийшов на роботу в поліцію якраз за часів правління Саакашвілі.

На початку грудня екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі оголосив про створення нової політичної сили, головною метою якої буде зміна режиму в Україні.

“Ми будемо створювати нову широку політичну силу, платформу нових сил. Метою нашої партії є зміна існуючої так званої політичної еліти, а насправді бариг і покидьків суспільства, які контролюють Раду, прем’єр-міністрів і всі гілки влади в Україні. Нашою метою є дострокові парламентські вибори”, – заявив Саакашвілі.

Роблячи гучні заяви про зміну режиму і дострокові вибори в Україні грузинський політик, ймовірно, забув, як поступали з тими, хто в свій час хотів змінити режим Саакашвілі в Грузії і виходив на масові акції протестів.

У цьому відеосюжеті журналісти Інтернет-порталу “Голос Народу” поговорили з колишнім співробітником грузинської поліції, який прийшов на роботу в поліцію якраз за часів правління Саакашвілі:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерела:

https://www.youtube.com/watch?v=s1l9KwzmsXc&feature=player_embedded

http://golos-naroda.tv/saakashvili-gruzinskiy-yanukovich-eks-politseyskiy-iz-tbilisi/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...