facebook

Під Бахмутом “вагнерівці” зарубали свого командира (відео)

Перед цим командир отримав поранення під час спроби штурму українських позицій.

“Вагнерівці” зарубали свого ж командира сокирою. Так вони поквиталися з офіцером, який отримав поранення.

Як повідомляє Телеграм-канал “Ищи своих”, самосуд “вагнерівців” над власним командиром стався на околицях Бахмута Донецької області. Найманці намагалися наступати, але їхній командир отримав поранення.

Тоді товариші по службі віднесли свого командира за сарай і зарубали його сокирою. Відео жорстокої розправи зняв дрон воїнів ЗСУ.



ПВК “Вагнер” в Україні

Впродовж кількох місяців “вагнерівці” намагаються безрезультатно захопити Бахмут. На усіх напрямках найманці Пригожина помирають тисячами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В лавах ПВК воює чимало амністованих зеків. Ставлення до них не найкраще. Командування РФ не приховує, для чого вони їм потрібні. “Зеків” навмисне відправляють у бій без харчування. Таке рішення обумовлено чітким усвідомленням того, що ув’язнені довго на війні не живуть.

Зокрема, нещодавно найманці стратили кувалдою зека-“вагнерівця”, який здався у полон ЗСУ та публічно заявляв, що хоче воювати на боці України.

Відео зі стратою Євгена Нужина опублікував близький до ПВК “Вагнер” Телеграм-канал. Сам Пригожин заявляв, що Нужин “зустрівся з дуже поганими, але справедливим людьми”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...