facebook

Італія назвала запрошення Зеленського до Парижа “недоречним”

Прем’єр-міністр Італії Джорджія Мелоні в четвер заявила, що запрошення президента України Володимира Зеленського до Парижа, де він зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном та канцлером Німеччини Олафом Шольцем, було “недоречним”. Про це інформує Reuters, передає УНН.

Цитата

У кулуарах саміту Мелоні запитали, чи недоречна поїздка міністрів Франції та Німеччини на початку цього тижня до Вашингтона для обговорення екологічних субсидій США.

“Чесно кажучи, вчорашнє запрошення Зеленському здалося мені більш недоречним, тому що я думаю, що наша сила в цій боротьбі за єдність”, – сказала вона журналістам.

“Я розумію питання внутрішньої політики, факт привілею внутрішньої громадської думки. Але є моменти, коли привілей внутрішньої громадської думки може завдати шкоди справі, і це мені здається одним із таких випадків”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додамо

Після свого візиту до Лондона та Парижа Зеленський у четвер прибув до Брюсселя.

Міністр закордонних справ Італії заявив у середу, що Мелоні зустрінеться із Зеленським у кулуарах зустрічі лідерів ЄС, яка завершиться у п’ятницю.

Минулого тижня Франція та Італія завершили технічні переговори про спільне постачання Україні ЗРК SAMP/T-MAMBA навесні цього року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...