facebook

У РНБО розповіли, що буде з путіним після війни

Секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що якщо президент Росії Володимир Путін виживе, то обов’язково опиниться на лаві підсудних бо є “терористом №1 у світі”, пише Настоящее Время.

Журналістка запитала в секретаря української РНБО, чи уявляє він собі Путіна на лаві підсудних і що відбутися для цього.

“Два варіанти: або він до цього часу вже перебуватиме там, де наразі Ленін (муміфікований у мавзолеї – ред.). Враховуючи те, що зараз відбувається в Росії, я більш ніж упевнений, що там буде друге ім’я, там буде написано “Ленін – Путін”, – припустив Данілов.

Він додав, що спершу росіяни помістили б Путіна в мавзолею і ходили дивитися на нього, як на мумію. А згодом зрозуміли б, що ця людина скоїла для Росії: “Вони його приберуть звідти, як це вже було неодноразово в історії Росії”.

“Інша річ, якщо він буде живим, то обов’язково буде на лаві підсудних, бо ця людина – терорист №1 у світі. І якщо раніше терористом №1 був бен Ладен, то на сьогодні Путін захопив пальму першості”, – наголосив секретар РНБО.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також висловив переконання, що в Путіна нуль “шансів вийти сухим із води”.

Данілов погоджується з версією, що Путін особисто міг дати вказівку про переміщення ЗРК “Бук”.

“Там ( у Росії – ред.) усі рішення ухвалюють тільки з того моменту, коли Путін скаже “так”. І це була їхня велика помилка… Ми із самого початку розуміли, що, окрім Путіна, команди щодо пересування таких засобів ураження ніхто у Росії ухвалювати не може. Таких людей у Росії немає”, – запевнив український посадовець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...