facebook

“Спочивай ангелочку”. Пoмeр тримісячний хлопчик після операції на серце. Відкрите кримінальне провадження

Рідні дитини підозрюють що трагедія сталася з вини медсестер, які доглядали його в реанімації після операції.

 

Поліція відкрила кримінальне провадження та досудове розслідування щодо смерті дитини.

Про трагічний випадок першою журналістам розповіла бабуся хлопчика, Вона вважає що смерть онука сталася через недбалість медсестер. Вона чула що вони говорили про те, що не знають скільки ліків колити дитині.

“У Данила була вада серця. Операція пройшла успішно, лікарі працювали та боролись за його життя понад 12 годин. На другий день медсестра вколола дитині якийсь препарат і одна до іншої говорила так: слухайте, я не знаю як то вколоти. А старша каже: як не знаєш, то читай інструкцію”, розповіла бабуся.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Пані Галина у розпачі, адже саме вона наполягала щоб донька народжувала, хоча про ваду серця було відомо ще на п’ятому місяці вагітності.

“Коли донька народжувала немовля з такою сердечною патологією, то всі блогери були, бо вона відважилась, не зробила аборт. Тоді всі казали й лікарі переконували, щоб не робила аборт, бо візьмуться лікувати”, розповіла пані Галина.

За непідтвердженими джерелами лікарня дотримується позиції, що дитина померла “внаслідок ускладень після проведеної операції”.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...