facebook

Тенісист Стаховський розлучився з дружиною-росіянкою через рішення піти на фронт

Сергій Стаховський – батько трьох дітей

Володар кількох титулів АТР, колишня перша ракетка України, а нині військовослужбовець Сергій Стаховський зізнався, що розлучився з дружиною-росіянкою. Киянин з початку повномасштабного вторгнення попрощався із тенісом та взяв до рук зброю.

Як каже Стаховський, рішення піти на фронт вплинуло на його особисте життя. «Я досить одинока людина, мені зручно одному. Під час перших місяців війни спілкувався більше із сім’єю, бо я був у Києві, а вони у Білогородці. Спілкувався з дітьми, з дружиною, бо тоді ще намагався якимось чином усе владнати. Вони там живуть у нормальному середовищі, але це не означає, що все так виглядає в Україні. Тут зовсім інакше, люди втрачають дітей, батьків, сім’ї», – цитує тенісиста ютуб-канал Ukrainian Witness.

«Розійшлися через рішення піти воювати? Так, війна прискорила це, прискорила процеси порозуміння. Показала біле та чорне. Тут ти або живий, або мертвий. Або поранений. Тут немає такого, що можна зробити якусь політику, якимось чином домовитись. Все дуже просто і дуже страшно інколи. Шкодую про дітей. Я все життя був впевнений, що ніколи так не вчиню. Тут мені з якогось боку соромно, бо це буде найбільший удар для моїх дітей», – додає Стаховський.

Вторгнення застало родину спортсмена на відпочинку в Дубаї, а вже 25 лютого він привіз дружину й трьох дітей до Будапешта, де вони мешкали останні роки, і автівкою приїхав в Україну. Зараз Сергій Стаховський проходить службу у лавах Національної гвардії України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...