facebook

“Жахливий снігопад замете Україну вже завтра, суне потужний антициклон”: синоптики про сніг і холод

Синоптики попереджають про раптову зміну погоди, яка характеризуватиметься серйозними опадами. Українцям слід очікувати на снігопади і мокрий сніг.

Як інформує “Варта-1”, пгоду формуватиме потужний та малорухомий антициклону, що панує над Південною та Центральною Європою.

Про це повідомив синоптик-метеоролог Ігор Кібальчич.

«На найближчий тиждень погодні умови в нашій країні характеризуватимуться помітною мінливістю. Більш холодні повітряні маси пануватимуть на Лівобережжі України, тоді як на заході та півдні країни середня температура протягом тижня буде помітно вищою за кліматичну норму», – каже синоптик

Завтра, у вівторок, 14 лютого, в Україні очікується сніг та мокрий сніг. У північних та східних областях – хуртовини. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі буде -3° +2°, а вдень -1° +4°

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У середу, 15 лютого, невеликий сніг пройде на Лівобережжі України. На дорогах ожеледиця.Температура повітря вночі 6°-1°морозу, а вдень -2°+3°.

У четвер, 16 лютого, невеликий сніг буде лише на сході. На решті території – опадів. У західних областях вночі та Температура повітря вночі на півночі та сході 13°-8° морозу, а – 7°-2° морозу. На решті України вночі -6°-1°, вдень – до +4°.

В кінці тижня, у п’ятницю, 17 лютого, на заході та в центрі – опади у вигляді снігу та дощу. На решті території України сухо. Температура повітря вночі у східних та північних областях 15°-10° морозу, а на решті території -5°-0°. Вдень – від -1° до +4°.

На вихідні, 18 -19 лютого, циклон призведе до погіршення погоди по всій території України. Так, будуть опади у вигляді снігу з переходом у дощ. Температура повітря підвищиться до -1°+4°, вночі 2-7 тепла. У західних та південних областях місцями буде до +13°.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...