facebook

Наступу з боку Білорусі не буде. “Вже видно розв’язку, названо чітку дату”: відомий астролог сказав, коли завершитися війна

Астролог Влад Росс прогнозував, коли в Україні закінчиться повномасштабна війна із російськими окупантами. Езотерик назвав точну дату – місяць, на який з нетерпінням чекають нашіспіввітчизники.

Як інформує “biz.today.ua”, фахівець із зірок порадував українців і заявив, що ЗСУ невдовзі будуть проводити контрнаступ у всіх напрямках. На думку Влада Росса, вже 2023 року наша країна зможе позбутися рашистів. Переможні події розпочнуться з 23 березня, день, коли Плутон перейде на знак Водолія.

Зазначено, що до вказаної дати загарбники можуть мати якісь переваги на фронті, а після успіх буде на боці українських воїнів.

“Будуть потужні поступи з нашого боку – ми підійдемо до Криму, вибухнемо Кримський міст і, звичайно ж, дійдемо до Маріуполя”, – сказав Росс.

Експерт уточнив, що у липні ситуація на передовій максимально покращиться для ЗСУ – і всім стане зрозуміло, що перемогу здобуде Україна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“До серпня все має вирішитися. Тобто в цей період буде зачистка України від недругів. Тому на Україну чекає перемога у 2023 році”, – запевнив астролог.

Влад Рос також назвав міста, де найближчим часом очікуються масовані ракетні атаки. У зоні ризику опинилися Київ, Кременчук, Харків, Дніпро та Запоріжжя. При цьому наступу з боку Білорусі не буде.

“Путін може нещадно бомбити Запоріжжя та Харків”, – висловив думку Росс.

Езотерик не відкидає “прильотів” на Рівненську та Хмельницьку АЕС. Окупантів цікавлять енергетичні об’єкти, тому вони обстрілюються. Вони хочуть знеструмити Львів та Одеську область. Проте головне завдання російського диктатора – прорив Бахмута та захоплення Краматорська та Слов’янська.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...