facebook

Зворушлива історія: жінка завдяки цитаті з Біблії випадково знайшла собі чоловіка

Пара вирішила розповісти свою історію кохання, щоб інші повірили в долю та не відмовлялися від спілкування.

35-річна Бренда Рівера-Стернс зі штату Огайо у США випадково надіслала на невідомий номер цитату з Біблії та знайшла свою долю. Так вона познайомилася зі своїм чоловіком Ісаєю Стернсом.

Про це пише dailymail.co.uk.

Бренда Рівера-Стернс та Ісая Стернс вже 12 років разом та спільно виховують шістьох дітей. Пара поділилася зворушливою історією, як вони познайомилися завдяки смс-повідомленню з цитатою із Біблії.

Бренда згадує, що в жовтні 2009 року вона намагалася відправити подрузі уривок із Біблії, але випадково надіслала його своєму нинішньому чоловікові Ісаї Стернсу, який родом із Джорджії, що за багато кілометрів від неї.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього чоловік відписав їй: “Амінь, хто це?”. Так почалося спілкування пари.

Чоловік згадує, що того доленосного дня він придбав новий мобільний телефон і йому потрібно було сходити до компанії мобільного зв’язку, щоб придбати стартовий пакет. Вже за пів години він отримав повідомлення від невідомої жінки, яка стала в майбутньому його дружиною.

Тепер пара вважає, що їх поєднали вищі сили, а те повідомлення стало доленосним. Після смс Бренда та Ісая почали активно спілкуватися, а через певний час вперше зустрілися та закохалися. Згодом вони одружилися та народили шістьох дітей.

Бренда вирішила розповісти свою історію, щоб інші люди не розчаровувалися та вірили, що їм вдасться зустріти свою половинку.

“Не існує правильного чи неправильного способу познайомитися з кимось. Я думаю, що наша історія надихне інших не здаватися і не відмовлятися від кохання”, – каже жінка.

© Mail Online/http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...