Categories: Погода

“Шалений снігопад рине на ці області України, крижаний дощ хлине на цей регіон”: синоптики про погоду

Фахівці зробили прогноз погоди, попередивши українців про неминучі опади. Варто готуватися і до снігопаду, і до дощів. Синоптики рекомендують не нехтувати застереженнями.

Як інформує “УНІАН”, у найближчі вихідні, 18 і 19 лютого, на українців чекає мокра погода. По всій країні очікуються дощі та мокрий сніг.

У неділю опади залишаться лише на заході, місцями на півночі, а також у Криму та Вінницькій області. Разом з дощами прийде і потепління. До кінця тижня температурні контрасти в Україні згладяться – по всій країні буде +3…+10 градусів.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +2°, вдень +8°, легкий дощ. У неділю вночі очікується +1°, а вдень +4°, невелика хмарність.

У Львові в суботу вночі +4°, вдень +8°, невелика хмарність, сильний дощ. У неділю вночі -1°, вдень +4°, невелика хмарність, мокрий сніг.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Луцьку в суботу вночі +2°, вдень +7°, хмарно з проясненнями. У неділю – невелика хмарність, вночі 0°, вдень +5°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +3°…+10°, легкий дощ. У неділю температура буде +1°…+5°, невелика хмарність, легкий дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +3°, вдень +10°, невеликий дощ. У неділю – невелика хмарність, +5°…+9°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -7°, вдень +2°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг. У неділю стовпчики термометрів покажуть 0°…+3°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу – невелика хмарність, температура вночі -2°, вдень +3°, мокрий сніг. У неділю температура становитиме +1°…+4°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу-похмуро, суцільна хмарність, 0°…+6°, сильний дощ. У неділю – невелика хмарність, легкий дощ, +4°…+7°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі -7°, вдень +3°, сильний сніг з дощем. У неділю вночі очікується +1°, вдень +7°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі -11°, вдень +2°, сніг. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі 0°, вдень +4°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, температура вночі -11°, вдень 0°, сніг. У неділю – хмарно з проясненнями, температура складе +1°, вдень +4°.

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +2°, вдень до +6°, невеликий дощ. У неділю вночі температура становитиме +1°, вдень стовпчики термометрів покажуть +5°, похмуро, суцільна хмарність, злива.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +5°, вдень +9°, дощ. У неділю – похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме +3° вночі та +7° вдень, дощ.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +8°, невеликий дощ. У неділю – похмуро, суцільна хмарність, температура +2°…+6°, дощ.

У Сваляві завтра очікується похмура погода погода і злива, до +6°. У неділю – похмуро, +2°…+6°, дощ.

У Затоці в суботу-хмарно з проясненнями, вночі +1°, вдень +12°, можливий невеликий дощ. У неділю-похмуро, температура +7°…+13°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, температура -3°…+4°, злива. У неділю – похмуро, температура +2°…+6°, дощ.

Саша

Recent Posts

Рашистські війська вже робили спроби захопити Сумщину

Рашистські війська вже робили спроби захопити Сумщину. Їм навіть це не вдалося. Але мешканці вирішили…

2 години ago

Батьки, увага: у школах почалася справжня “епідемія” – експерти б’ють на сполох

Що відбувається? У школі розпочалася справжня епідемія, що відбувається Багато батьків стикалися з тим, що…

5 години ago

“З 18 травня зміни мобілізації зачіплять цих чоловіків, ухилянтів почнуть карати жорсткими обмеженнями”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію набирає чинності 18 травня. З цього дня почнуть діяти нові правила…

7 години ago

“Пoтужнa грoзa сунe в цi oблaстi, нaвiть синoптики стривoжeнi прoгнoзoм”: куди прe мoрoз у -5 грaдусiв, дoщ i снiгoпaд?

Урожай деяких культур в Україні знаходиться під загрозою. Річ у тому, що найближчими днями очікуються…

8 години ago

Водіям – приготуватися: Порушників ПДР хочуть почати позбавляти прав – без Суду

Набрав 12 балів і – перездача? У МВС сподіваються, що в Україні на законодавчому рівні…

18 години ago

Україну накрила потужна магнітна буря після сильних спалахів на Сонці

Потужність цієї сильної магнітної бурі досягла майже восьмибального рівня. Україну накрила найсильніша магнітна буря місяця.…

19 години ago