facebook

“При житті жартував, що хоче, аби погони йому вручила Надя Дорофєєва”: співачка виконала останню волю загиблого українського захисника

Українська співачка Надя Дорофєєва виконала останню волю свого прихильника, комбата 72-ї бригади Андрія Верхогляда. Виконавиця взяла участь у врученні посмертно захиснику звання підполковника. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

За життя військовий постійно жартував, що хоче, аби ці погони йому вручила співачка Надя Дорофєєва. Командир піхотинців переказував родині, що саме під одну з її пісень йому найкраще ліквідовувати російських військових. Майор Верхогляд загинув у червні 2022-го, але в січні цього року йому присвоїли звання підполковника. Родина не забула бажання Андрія і вирішили, а раптом співачка погодиться вручити погони.

За словами дружини українського захисника, вже під час повномасштабного вторгнення чоловік розповів їй про прикмету перед боєм:

“Є в нас на війні одна штука. Намічається бій, колона йде, ми дивимося кліп Наді Дорофєєвої “Горит”. “Горит русня”, воно під це підходило. Послухали “Горит” і бій буде класний, все буде чітко”, – переказала дружина бійця його слова.

Тож дружина героя вирішила виконати його останню волю. Андрій Верхогляд у 72-й бригаді імені чорних запорожців дослужився до командира батальйону і запам’ятався всім як надзвичайно весела людина. На 27-й день народження Андрію друзі організували привітання від співачки. Перше, чим він похвалився, це привітанням від Наді Дорофєєвої.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тоді він вигадав і переповів друзям, як саме отримуватиме чергове військове звання: “Я вже шуткую, з пацанами жартуємо, що коли мені будуть вручати підполковника, то вона буде мені вручати підполковника”, – казав тоді військовий.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...