facebook

Мєдвєдєв розповів, що буде з путіним після програшу у війні

Росія перестане існувати, у разі програшу Путіна у війні проти України.

Про це заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв написав у Telegram, передає ТСН.

“Якщо Росія зупинить СВО (як у РФ пропагандисти називають війну проти України. – Ред.), не домігшись перемоги, – Росії не буде, її порвуть на частини”, – сказав Медведєв.

Водночас російський пропагандист стверджує, що війна в Україні нібито закінчиться, “якщо США перестануть постачати зброю київському режиму”. Крім того, традиційно Медведєв повторив кремлівські брехливі наративи, що мовляв США хочуть поразки РФ та знову вдався до погроз ядерною зброєю.

“Всім розумним силам очевидно, що якщо США хочуть поразки Росії, ми стоїмо на порозі світового конфлікту. Якщо США хочуть поразки Росії, то ми маємо право захищатися будь-якою зброєю, включаючи ядерну”, – переконаний Медведєв.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, Москва призупинила участь у Договорі про скорочення стратегічних наступальних озброєнь через війну, яку США та НАТО нібито оголосили Росії.

“Вчора було послання президента Росії федеральним зборам, у якому зокрема було оголошено про зупинення нашої участі в СНО-3. Назріле рішення, яке підштовхнула війна, оголошена США та іншими країнами НАТО нашій країні”, – стверджує Медведєв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...