facebook

“Наче після торнадо”: у Польщі українка автівкою розтрощила парковку супермаркета

Дівчина вирішила повчитися водінню.

У польському Лодзі на парковці супермаркета 25-річна українка зі своїм хлопцем у автомобілі Skoda Octavia вчилися водінню на паркінгу біля супермаркету. Внаслідок цього авто зруйнувало три павільйони, в яких зберігали візки, а згодом на повній швидкості врізалося в припаркований поруч Сitroen.

Про це повідомляє dziennikpolski24.pl.

“На парковці молода жінка додала газу і за кілька секунд зруйнувала два павільйони, в яких зберігали візки супермаркета. Згодом вона на швидкості врізалася в припаркований поруч Сitroen, а тоді в’їхала в ще один павільйон для візків”, — йдеться у повідомленні.

Незабаром на місце приїхала поліція.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Виглядало все так, наче після торнадо”, — розповідає співробітниця відділу дорожнього руху Головного управління міської поліції в Лодзі Ядвіга Чиж.

У поліції кажуть, що водійського посвідчення українка при собі не мала, хоч і стверджувала, що отримала його раніше. Правоохоронці перевіряють, чи справді воно в неї колись було — для цього надіслали запит до України.

“У будь-якому разі вона відповідатиме за водіння без ременів безпеки, спричинення зіткнення та пошкодження майна. Супермаркет Carrefour ще підраховує суму збитків”, — додала вона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...