facebook

Екстрасенс відповів, чи чекає на світ нова війна (відео)

Він зробив розклад на картах Таро і запитав, наскільки ймовірна Третя світова війна.

Екстрасенс Каїн Крамер оцінив ймовірність початку Третьої світової війни. В інтерв’ю YouTube-каналу PeopleLife він назвав це “вологою мрією” президента РФ Володимира Путіна.

“Програти в Третій світовій на настільки соромно, як програти у війні країні, яка в десятки разів менша за РФ”, — пояснив бажання глави держави-агресора астрологічний експерт.

Якщо ми говоримо про участь у війні Америки й Китаю, то це дуже малоймовірно, говорить Крамер. Екстрасенс пояснив це тим, що: наприклад, Китай дуже залежний від зовнішньої торгівлі. І якщо він наважиться на агресію, це для нього буде “подібно смерті”.

За словами Каїна, згадані вище країни точно не будуть призвідниками Третьої світової війни, між собою – точно. Він зробив розклад на картах Таро і запитав, наскільки ймовірна така війна. Випали карти: “любов” – це означає договорняки, взаєморозуміння; “кубок” – вип’ємо разом за розвиток.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Атмосфера може й буде загострюватися, але в один прекрасний момент всі про все домовляться, тому що далі все буде неможливо”, — говорить Крамер.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...