facebook

Ворог влаштує біду: екстрасенс попередив про складну ситуацію на фронті наступного тижня

Шептицький застеріг про підступні плани окупантів щодо удару по українцях.

Якою буде ситуація на фронті в Україні від 27 лютого до 5 березня – свій прогноз озвучив відомий екстрасенс Роман Шептицький.

Про це він розповів у ефірі свого YouTube-каналу.

За словами екстрасенса, найгострішою ситуація на фронті буде в середу і четвер – 1-2 березня. Тоді ворогвигадуватиме підступні плани про удар по мирних українцях.

“Середа показує аркан диявола і аркан закоханих. Ворог певною мірою може бути десь збентежений тим, що вони не отримують того, чого хотіли. Вони вже не розуміють, як і чим виправдовувати їхні поразки. Вони можуть виправдовувати тільки тим, що вони ще навіть не починали. Диявол символізує ворога, який думає, як би нашкодити, як зробити гірше, як створити якусь біду. Тому середа у нас йде зі знаками оклику”, – розповів Шептицький.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він попередив, що російські загарбники прагнуть влаштувати удар дуже несподівано, тому вичікують найвигіднішого дня.

Екстрасенс зауважив, що у четвер теж повинна буди підвищена увага. Це другий найгостріший день, який очікується того тижня, однак плани росіян озвучені.

“Вони собі поставили мету – захопити Донецьку і Луганську область до кінця березня. Тому вони розвідують, посилають якихось “засланих козачків”, – уточнив Шептицький.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...