facebook

У Ізраїлі 18-річну українку переїхало кілька автобусів. ФОТО

В ізраїльському місті Хайфа правоохоронці з’ясовують обставини смерті 18-річної українки Емілії Мартиненко. У грудні 2022 року дівчину переїхало декілька автобусів. Сім’я загиблої має намір подати цивільний позов проти компанії, автобус якої, ймовірно, збив дівчину.

Про це пишуть “Вести”, пише ТСН.

За інформацією правоохоронців, у ніч проти 16 грудня 2022 року тіло Емілії було виявлено на вулиці у Хайфі, якою проходить маршрут системи швидкісного автобусного транспорту “Метроніт”.

Наразі відомо, що безпосередній підозрюваний у загибелі дівчини – водій автобуса, він залишив місце ДТП, але його затримали за кілька годин.

Вже наступного дня слідчі виявили сліди крові покійної ще на п’яти автобусах “Метроніту”. Є підозра, що Емілію переїхали кілька автобусів транспортної системи, через що стало складно встановити, який саме з них спричинив смерть. Також було встановлено, що Емілію збили за чотири години до моменту її виявлення. Вона кілька годин пролежала на дорозі, стікаючи кров’ю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За декілька годин до смерті дівчина телефонувала рідним і розповіла, що перебуває на автобусній зупинці біля клубу і що хтось до неї пристає.

Відомо, що Емілія Мартиненко приїхала до Ізраїлю, щоб врятуватися від війни в Україні та розпочати нове життя. Батьки відправили її до Хайфи, де проживають її бабуся та дідусь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...