facebook

Нелюд! Моторошне вбивство на Заході України 21-річний молодик від ревнощів жорстоко вбив свою 17-річну кохану, наніс їй 17 ударів молотком

На Рівненщині 21-річний чоловік молотком забив до смерті 17-річну дівчину на грунті ревнощів.

Сьомого листопада, близько 18 години 21-річний парубок, перебуваючи за місцем свого проживання разом із дівчиною — 17-річною жителькою села Руда Красна, наніс їй молотком орієнтовно сімнадцять ударів по голові та не менше чотирьох ударів тупим предметом по тілу. Потім витягнув тіло з помешкання на прибудникову територію, по телефону повідомив про скоєне родичам та почав утікати. Виявили його у селищі Клевань.

21-річного жителя Обарова одразу затримали у порядку статті 208 КПК України. Йому повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Суд помістив під варту, де він перебуває і досі.

Експертиза показала, що смерть потерпілої настала на місці події внаслідок відкритої черепно-мозкової травми з чисельними переломами кісток черепа. Зловмисник був тверезий.

«Відтак, обставин, що обтяжують покарання слідством не встановлено. Пом’якшуючою обставиною стало щире каяття та сприяння у розслідуванні злочину. Як пояснив він слідчим, скоїв злочин на ґрунті ревнощів», – зазначається у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Слідчі скерували КП скерували до суду із обвинувальним актом. За скоєне обвинуваченому загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...