facebook

Падіння вертольота МВС у Броварах: Шмигаль заявив, що у слідства є дані “чорної скриньки”

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у слідства є дані “чорної скриньки” вертольота, під час катастрофи якого у Броварах на Київщині загинуло керівництво МВС.

Джерело: “Інтерфакс-Україна”, “Суспільне”

Пряма мова Шмигаля: “Є дуже зрозумілі результати технічного стану вертольота. Усі матеріали з чорної скриньки” збережені, вони якісні”.

Деталі: Шмигаль повідомив, що “чорну скриньку”, знайдену на місці авіакатастрофи гелікоптера, розшифрували у Франції.

За словами прем’єра, слідство триває. Шмигаль зазначив, що наразі немає інформації, яку міг би публічно озвучити – результати слідства мають бути найближчим часом, оскільки виконано велику роботу.

Передісторія:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

18 січня у місті Бровари на Київщині поблизу дитячого садка упав гвинтокрил – спалахнула пожежа. У результаті катастрофи загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ: глава МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович, помічники та охорона міністра. Інформація про загальну кількість загиблих різнилась.
За даними ДСНС, всього загинули 14 людей, серед яких – одна дитина.
Служба безпеки розпочала провадження через падіння гелікоптера у Броварах,серед основних версій – порушення правил польоту, технічна несправність і умисні дії.
Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 18 січня поклав виконання обов’язків міністра внутрішніх справ на голову Нацполіції Ігоря Клименка.
У лютому слідство повідомило, що опитало більше 6 тисяч свідків трагедії.
Міністр внутрішніх справ Ігорь Клименко повідомляв, що слідство зможе оприлюднити перші результати розслідування в кінці березня – на початку квітня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...