facebook

Окупанти обстріляли житловий будинок: загинула жінка та двоє дітей

Росіяни завдали мінометного обстрілу по будинку, в якому були люди.

Російські окупаційні війська вдень 5 березня обстріляли село Понятівка на Херсонщині. Влучили окупанти у приватний житловий будинок, у результаті ворожої атаки загинули троє людей – жінка та двоє дітей.

Про це інформують керівник Офісу президента Андрій Єрмак та пресслужба Херсонської ОВА.

Відомо, що армія РФ вдарила по селу Понятівка Дарʼївської громади з мінометів. Ворог цілеспрямовано атакував житловий будинок, в якому перебували мирні люди, акцентують в ОВА.

За попередньою інформацією, через цю ворожу атаку загинули троє цивільних жителів Херсонщини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Відбувся мінометний обстріл села Понятівка на Херсонщині. Влучання у приватний житловий будинок. Загинуло 3 особи. Відомо, що загинула жінка та двоє дітей. Російські терористи продовжують вбивати мирних людей”, – написав Єрмак.

За даними поліції, що минулої доби, 4 березня, окупанти поцілили по житловим кварталам та лініям електропередач Бериславського й Херсонського районів. У результаті обстрілів РФ загинув 33-річний тракторист, було поранено людей.

У Херсоні під атаку ворога потрапило комунальне підприємство, там поранена працівниця, багатоквартирні та приватні будинки у центрі, мікрорайонах Корабел, ХБК, Таврійський та Північний.

У с.Чорнобаївка пошкоджена лінія електропередач. Під ворожий обстріл потрапила слідчо-оперативна група поліції у смт Антонівка. Правоохоронці на службовому автомобілі їхали на виклик, коли російські військові запустили дрон та скинули на людей гранату. Постраждали четверо поліцейських. Їх шпиталізували в лікарню, у всіх осколкові поранення та контузія.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...