facebook

Вже за 3 місяці росія не зможе воювати, в окупантів час до весни – Буданов

Країна-агресор зазнала величезних втрат на війні проти України. У росії закінчуються інструменти для ведення бойових дій, сказав Кирило Буданов.

Стан економіки не дозволить Москві вести бойові дії вже за 3 місяці. У агресора для досягнення своїх “цілей” залишився час до весни, далі в окупантів закінчаться інструменти ведення війни. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Як повідомляє Главред з посиланням на пресслужбу ГУР, Буданов розповів про те, що російська економіка вже за три місяці не зможе забезпечувати потреби агресора рф для війни з Україною.

За словами керівника військової розвідки, в окупантів Росії залишився час до весни, щоб досягти хоча б якихось результатів на війні проти України. Якщо у загарбників нічого не вийде, москва залишиться без інструментів для ведення подальших агресивних військових дій.

Коментар: “Росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у росії закінчаться її інструменти війни”, – підкреслив Кирило Буданов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наступ Росії на Україну
Заступник керівника Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький раніше заявив, що новий наступ агресора росії на Україну розпочався в лютому.

Російські окупанти ведуть наступальні дії в Донецькій, Луганській та Запорізькій областях. Вони “хочуть” захопити Куп’янськ на Харківщині, а також Бахмут, Лиман, Авдіївку і Вугледар Донецької області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...