Categories: Події

“Мати розплакалася”: як рятували новонароджену дівчинку від зграй тарганів та сміття до стелі

Зараз немовля перебуває під наглядом лікарів.

В поліції Києва розповіли подробиці рятування новонародженої дівчини від полчищ тарганів в захаращеній до стелі квартирі.

Як повідомила в коментарі для ТСН.ua старша інспекторка Голосіївського управління столичної поліції Вікторія Пономарьова, днями до поліції Києва надійшло повідомлення від медичного закладу Голосіївського району про те, що 21 лютого була виписана жінка з новонародженою дитиною, яка проживає на вулиці Ломоносова. Однак у подальшому під час проведення медичного патронажу мати припинила відповідати на телефонні дзвінки та двері своєї квартири не відчиняла. Аби перевірити і не допустити протиправних дій стосовно дитини, інспектори ювенальної превенції разом зі спеціалістами Служби у справах дітей та сім’ї Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації негайно вирушили до родини.

“Через купи сміття до квартири було дуже важко зайти. В кімнаті, де перебувало немовля, між сміттям і стелею був лише невеличкий простір. Туди під час обстеження квартири вдалося пролізти лише одному чоловікові. З’ясувалось, що ця дитина віком всього два тижні у 44-річної жінки вже четверта, але мати позбавлена батьківських прав на інших дітей, – повідомила нам Вікторія Пономарьова. – Наскільки відомо, жінка не зловживає алкоголем. Під час вилучення дитини жінка плакала, шкодувала та обіцяла виправитися. Вона розуміла, що є загроза того, що може не повернути собі дитину. Подальшу долю новонародженої вирішать соцслужби та суд”.

За даними поліції, дитина, перебуваючи в захаращеній оселі, наражалася на небезпеку через купи сміття, сморід, відсутність комунікацій і тарганів. Зараз немовля перебуває під наглядом лікарів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
Саша

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

10 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

10 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

13 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

13 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

16 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

18 години ago