facebook

Секс утрьох завершився бійкою і поліцією через “маленький член” і “смердючу піхву” (фото)

Через образи статевих органів між колишніми коханцями спалахнула бійка.

У Флорида-Кіс, США, секс утрьох між парою та 29-річною дівчиною закінчився бійкою. Незнайомка почала ображати статеві органи своїх партнерів.

Про це пише mirror.co.uk.

Стівен Лопес і Анжела-Вівіана Велес-Васкес запросили Деллу Дрейпер, щоб утрьох зайнятись сексом. Коли вони лежали разом у ліжку, між ними виникла суперечка, і пара стверджувала, що 29-річна жінка образила їх, сказавши, що у чоловіка “маленький член”, а у жінки – “смердюча піхва”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Суперечка переросла в бійку, і ображені партнери вдарили Деллу, а Лопес ще і кинув шлакоблок в автомобіль потерпілої.

Лопес і Васкес заявили, що коли Дрейпер, яка сиділа на дивані, відмовилася покинути їхній будинок, вони “силоміць вивели” її. Потім Дрейпер сіла в свою машину, як стверджує подружжя, і рушила заднім ходом до вхідних дверей будинку, де стояли Лопес і Васкес.

За словами чоловіка, після того, як машина вдарила його партнерку по лівій нозі, він кинув шлакоблок в авто Дрейпер.

Тоді між парою та їхньою недавньою партнеркою сталась ще одна бійка.

Офіс шерифа округу Монро заарештував Лопеса і Васкес – чоловіку загрожує кримінальне звинувачення у киданні шлакоблоку, а їй – звинувачення у нанесенні тілесних ушкоджень.

За словами речника місцевої поліції Адама Лінхардта, ніхто серйозно не постраждав. Щодо Дрейпер, то її вже арештовували після іншого сексу втрьох. Тоді все теж закінчилось бійкою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...