facebook

Серце жирафи – на День Св. Валентина – подарувала жінка своєму чоловіку, який оплатив їй сафарі (ФОТО 18+)

Любителі природи кричать диким криком і пишуть петиції

Треба розуміти, що полювання за гроші є чи не єдиним способом підтримки належної популяції диких тварин в умовах наявної – людської цивілізації.

Без мисливських угідь, де життя та популяції тварин підтримуються штучно, ті ж самі дикі тварини були б немилосердно винищені браконьєрами, або знайшли б свою скору смерть, пооб’їдавшись гербіцидами на полях.

Так чи інакше, але фото жінки на ім’я Мереліз Ван Дер Мерве неабияк сколихнула мережу своїми фото біля впольованої жирафи – з серцем цієї ж самої 17-річної жирафи – у руках:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

32-річна Мереліз Ван Дер Мерве з ПАР застрелила жирафа ще 13 лютого.

 

Вона каже, що чоловік Герхардт Нелл заплатив за полювання 1500 фунтів стерлінгів як подарунок їй на День святого Валентина.

 

Мерве, позуючи на фото з серцем тварини, написала, що почувається «як на небі» і дуже задоволена подарунком від свого чоловіка.

Вона також упевнено вступила в дискусію зі своїми критиками, які накинулися на неї, називаючи їх «заведеними» і нездатними сприймати об’єктивну реальність, та наполягаючи на своєму праві займатися улюбленим хобі – полюванням.

Критики ж Мерліз розгорнули проти неї справжню боротьбу, закликаючи Фейсбук видалити всі акаунти молодої жінки, яка доволі часто публікує фотозвіти про свої мисливські трофеї.

Ось текст петиції до Цукерберга, яку ви теж можете підтримати:

Мереліз ван дер Мерве (@Merelizevdm) має 80 600 лайків і 97 700 підписників у Facebook.

 

На своїй сторінці «публічної особи» цей монстр ділиться зображеннями зникаючих видів тварин, яких вона вбиває. Серед них жирафи, слони та леопарди.

Вона також ділиться зображеннями та відео, на яких позує, вкрита кров’ю мертвих тварин, а її колеги-варвари розчленовують тіла своїх упольованих жертв.

 

Чому Facebook, нібито сайт із сімейними цінностями, дозволяє це?

 

Чому не вчинити правильно і не заборонити її?

Ви можете приєднатися до цієї петиції ТУТ.

Тим часом, як можна зрозуміти із фото на сторінці Мерліз, її донька також вже активно долучається до полювання:

Батько дитини – не проти

Вважається, що в дикій природі жирафи в середньому живуть 10-15 років, після чого гинуть в пазурах хижаків, які часто їдять їх, поки вони ще живі та все відчувають.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...