facebook

“Тату, ти їдеш мене вбивати?”: Алла Мартинюк розповіла, як колишній чоловік-росіянин погрожував їхній дочці

Алла Мартинюк – українська акторка та співачка, але з початком війни вона змінила творчість на волонтерство. Нині вона позаштатно виконує обов’язки помічника-консультанта Головнокомандувача Валерія Залужного та возить на передову необхідні для наших бійців речі. Також екс-солістка гурту “Сливки” – мама двох дітей, яких виховує сама.

В інтерв’ю ЖВЛ артистка розповіла, як її старша дочка, 16-річна Поліна, на початку повномасштабного вторгнення пережила емоційний зрив після погроз батька-росіянина. Перший чоловік Мартинюк живе у країні-агресорці, підтримує вбивства українців та є частиною путінської армії.

“Він підтримує російську агресію. Написав, що він в’їде сюди. Каже: “Доню, я вже скоро буду поряд”. Я її дуже довго виводила емоційно… Як так, каже: “Тато, ти їдеш мене вбивати?”. Ти ж знаєш, я за мир, я вступив до лав російської армії”. Потім він сміявся, каже: “Я жартував”, – поділилася Алла.

Після такого “жарту” Алла та Поліна заблокували чоловіка у всіх мессенджерах. Однак він знову намагався вийти на зв’язок із колишньою дружиною та донькою. Мартинюк взяла слухавку, але розмовляти з ексом не стала.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Алла також виховує 12-річну Емілію. Із батьком молодшої доньки, українським актором Дмитром Суржиковим, Мартинюк теж розлучилася. На відміну від першого екс-чоловіка, він завжди бажаний гість у домі сім’ї.

“Дімочка молодець. Він теж допомагає військовим, з дітками спілкується, приходить у гості. Дай боже йому здоров’я. Ми дружимо і в нас дуже теплі стосунки”, – розповіла акторка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...