Categories: Україна

У телеведучої Алли Мазур помер батько: зірка показала останнє фото з ним і розповіла, що сталося

Відома українська телеведуча і журналістка Алла Мазур повідомила про горе, яке сталося в її родині – помер її батько Григорій. Чоловіка здолала хвороба.

Нещодавно Алла Мазур не змогла вийти в ефір програми “ТСН Тиждень” через те, що її батька забрали в лікарню. Фанати і колеги бажали їм якнайшвидшого одужання, однак 27 березня 2023 року телеведуча попрощалася з татом.

В своєму Інстаграм-блозі журналістка поділилась спогадами про найголовнішого чоловіка в житті і показала їх спільні фото. Батько Алли Мазур був стоматологом і з цього почалась її розповідь. В дитинстві майбутня зірка телебачення відчувала себе особливою, бо в 5 років могла практично без стуку, минаючи велику чергу заходити в кабінет тата, а головлікар, зустрічаючи її малу по дорозі тиснув їй руку і питав, як справи.

Алла зізналася, що саме батько привчив її до максималізму в роботі, бо переживав за кожного пацієнта і працював до останнього, рятуючи зуби навіть в найскладніших випадках. Батько навчив зіркову доньку смажити картоплю і терпів усі її юнацькі експерименти. Одного разу 8-річна Алла вчилася накручувати волоося на бігуді і тренувалася на батьковій шевелюрі, поки той спав. А вранці, коли він спішив на роботу, його зачіска розпадалася в різні боки, і він не ображався за це на доньку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Мазур згадала, як наполягла на тому, щоб 2023 рік вони зустріли разом в святкових новорічних светрах, щоб хоч якось підняти собі настрій в ці складні для країни часи. Цей Новий рік був останній, який журналістка зустрічала разом з батьком, але вона і не підозрювала про це, будуючи спільні плани на літо, адже після перенесеного інсульту Григорій не здавався, навіть коли Алла годувала його з ложечки.

Вірила, що – прорвемося… Не вдалося

Свої прощальні слова до батька Алла завершила тим, що тепер він буде на небі разом з мамою. Нагадаємо, мама Мазур померла в 2021 році, цю новину телеведуча приховувала від публіки декілька місяців.

Христина

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

3 години ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

4 години ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

6 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

7 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

10 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

12 години ago