facebook

Пєсков попередив еліту РФ, що війна затягнеться надовго – The Guardian

З такою заявою спікер Путіна виступив на вечері у вископоставленного російського чиновника, пише видання.

Прес-секретар кремлівського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков попередив представників російської культурної та політичної еліти, що війна затягнеться надовго.

Про це пише The Guardian у статті про те, як Путін готує Росію до “нескінченної війни” із Заходом на тлі тривалого вторгнення в Україну.

“Гадаю, ви чекаєте, що я щось скажу. Все стане набагато важче. Це дуже, дуже надовго”, – наводить The Guardian слова Пєскова.

За словами співрозмовників видання, Пєсков виступив з таким попередженням на вечері, яка відбулася у квартирі вископоставленого російського чиновника наприкінці грудня 2022 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначається, що тост Пєскова зіпсував настрій гостям, які в приватних бесідах виступали проти війни, а в своїх тостах висловлювали надію на мир та повернення до нормального життя.

Війна в Україні – актуальні новини
Раніше повідомлялося, що з початку широкомасштабного вторгнення РФ з 24 лютого 2022 року, загальні бойові втрати росіян вже попередньо складають 171 тисяч 730 чоловік особового складу.

На даний момент російські окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...