facebook

“Тотальний снігопад суне на ці області України з диким морозом, крижана гроза заллє ці міста”: синоптики про погоду у квітні

Синоптики застерігають українців від необдуманих рішень, непотрібних прогулянок і поїздок, адже в Україну повертається вражаюча негода. Варто очікувати і на мороз, і на сніг, і на дощ.

Як інформує “24”, синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха попереила, що початок квітня характеризуватиметься, як прохолодний, нестійкий та вологий.

Наголошувала, що абсолютно не виключені затоки холоду та навіть короткочасні утворення снігового покриву.

Ну що ж, відсьогодні, з 3 квітня на Заході знову прогнозують мокрий сніг. Очікувалося, що вночі він навідається у всі області, окрім Закарпаття. Звичайно ж, температура повітря знизиться, подекуди навіть можливе повернення невеликих морозів.

Зазначимо, що згідно з орієнтовним прогнозом на сайті Укргідрометцентру, ймовірно, мокрий сніг буде щонайменше до 7 квітня. Однак, уже не у всіх західних областях. Проте, на середу його прогнозують ще й у Вінниччині та Житомирщині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тож не забудьте підготувати теплі речі, зокрема, шапку. Окрім того, стане у нагоді парасоля, адже вдень сніг переважно йтиме з дощем.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...