facebook

“Вражаюча гроза суне в ці області України прямо на Великдень, шалений снігопад накриє ці міста”: синоптики про холод і сніг

Експерти радять українцям певних областей готуватися до серйозних опадів, яких слід очікувати прямо на Великдень. Більше того, мешканцям деяких регіонів варто чекати снігу.

Як інформує “Апостроф”, погода на вихідних буде не найсприятливішою для відпочинку на відкритому повітрі, та все ж, упевнені, вона не зіпсує настрій у світле свято Воскресіння.

Погода в суботу 15 квітня

У суботу в більшості регіонів України температура повітря відповідатиме квітневій нормі, лише на Сумщині та Харківщині буде прохолодніше — +7…+9 °С. У Донецькій, Луганській та Чернігівській областях повітря прогріється до +12 °С, у центральних та західних регіонах — до +13…+15 °С, на півдні — до +17…+19 °С.

На півночі, всій правобережній Україні, у Миколаївській та Одеській областях пройдуть дощі з грозами, в решті регіонів буде хмарно з проясненнями. Якщо ваше місто накриє негода, не засмучуйтеся — всією родиною займіться приготуваннями до Великодня: готуйте смаколики, прикрасьте оселю, розкажіть про суть свята дітям.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода в неділю 16 квітня

У великодній день термометри у східних, північних, центральних регіонах та Києві покажуть +12…+14 °С, у західних областях — +13…+15 °С, на півдні та Закарпатті — +15…+17 °С.

Зливи з грозами пройдуть на заході країни та на Одещині, на Волині, у Рівненській, Миколаївській, Херсонській, Черкаській та Кіровоградській областях можливі невеликі дощі. Якщо збираєтесь до церкви на ранкове святкове богослужіння, з вечора приготуйте дощовики та парасольки.

Як інформує “УН”, в суботу, 15 квітня, в Україні очікується від 2° вночі до 19° тепла вдень, місцями дощ та мокрий сніг.

“Хмарно з проясненнями. Вночі на Закарпатті та Прикарпатті, вдень на Правобережжі помірний дощ; на решті території без істотних опадів, лише у північно-східних областях вночі невеликий дощ та мокрий сніг”, – йдеться у повідомленні.

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с.

Температура вночі 3-8° тепла, вдень 8-13°, на півдні країни місцями 14-19°; в Карпатах вночі та вдень 2-7° тепла.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...