facebook

У Польщі загинула 49-річна українка. З початку тижня це вже третя ДТП з нашими співвітчизниками

Автопригода сталася на прямій ділянці воєводської дороги біля Соколова-Подляського. Автомобіль Opel Astra, в якому їхало двоє людей, раптово винесло на ліве узбіччя. Він вдарився об пень і перекинувся. Внаслідок аварії загинула 49-річна українка.

У Польщі загинула 49-річна українка. З початку тижня це вже третя ДТП з нашими співвітчизниками

Трагічна ДТП сталася в понеділок, 10 квітня. Автомобіль Opel Astra рухався ділянкою дороги між Косовом Ляцьким і Теляками Соколовського повіту. Керував машиною 48-річний грузин. А на пасажирському сидінні перебував 49-річна громадянка України.

Водій автомобіля був п’яним. У його організмі виявили 1,5 проміле алкоголю
“Як встановлено, на прямій ділянці дороги транспортний засіб з’їхав на лівий бік і вдарився об пень, після чого той перекинувся”, – розповіла сержант Олександра Боровська з поліції Соколова.

Незважаючи на надану допомогу, жінка померла на місті трагедії. Водія з численними травмами доправили до лікарні. Медики кажуть, що його життю нічого не загрожує. Експертиза засвідчила, що 48-річний кермувальник був у нетверезому стані. За даними соколовської поліції, в його організмі виявили 1,5 проміле алкоголю. Винуватця аварії затримали до з’ясування обставин і помістили під варту поліції, розповіла сержант Олександра Боровська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окружний суд у Соколові-Підляському, маючи обґрунтовану підозру, що саме 48-річний чоловік керував транспортним засобом, застосував до чоловіка тримісячне тримання під вартою.

ДТП в Польщі: жертвами аварій стали пасажири двох автобусів, які перевозили українців
Ще одна ДТП з українцями стався 13 квітня у польському селі Ельжбеціні біля Бусько-Здруя. Пасажирський автобус з’їхав з дороги і злетів у кювет. Внаслідок аварії постраждало четверо наших співвітчизників. Інцидент стався близько 5-ї ранку в районі автозаправної станції. У салоні перебувало 14 українців, які приїхали з України до Познані, а також 2 водії.

Прес-офіцер Буської поліції Томаш Пивоварський повідомив, що водій, ймовірно, повернув праворуч, щоб уникнути наїзду на косулю, яка раптово вибігла на дорогу. Транспортний засіб відкотився на узбіччя, а там з’їхав з насипу і перекинувся на бік.

Внаслідок аварії четверо людей отримали легкі травми. Трьох жінок і 15-річного хлопця доставили до місцевої лікарні. Решта пасажирів залишилися на АЗС чекати іншого автобуса.

Нагадаємо, у ніч проти 11 квітня в польському Мисловіце на трасі А4 зіткнулися два мікроавтобуси. Один з них перевозив українців. Двох чоловіків з України госпіталізували з різними травмами.

Попередньо, причиною аварії став туман і нездатність підібрати швидкість відповідно до дорожніх умов. Один автомобіль в’їхав у задню частину іншого. Також поліція додала, що цією ділянкою дороги було складно рухатись через ремонт траси.

18 громадян України перебували в 2-х мікроавтобусах, які потрапили в аварію на автомагістралі А4 біля міста Мисловіце (Сілезьке воєводство).

ДТП сталася в ніч з 10 на 11 квітня в умовах погіршеної видимості на звуженій через ремонтні роботи ділянці автомагістралі в напрямку Кракова.

Внаслідок зіткнення двох бусів найбільше постраждало двоє чоловіків, яких госпіталізували. Перед цим рятувальникам довелося визволяти їх з понівеченого транспорту, де вони були заблоковані. Іншим учасникам ДТП медики надали допомогу на місці, й після цього людей відвезли в хостел у місті Мисловіце.

Причини та обставини, що призвели до аварії двох мікроавтобусів з українцями, зараз встановлюють правоохоронці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...