facebook

Пригожин закликає путіна завершити «спецоперацію»

Терорист і засновник приватної військової компанії «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що РФ необхідно оголосити про закінчення так званої «спецоперації» проти України й закріпитися на окупованих українських територіях. Його слова цитує пресслужба, передає Главом.

«Для влади та суспільства загалом сьогодні необхідно поставити якусь жирну точку у спеціальній військові операції. Ідеальний варіант – це оголосити про закінчення СВО, повідомити все про те, що Росія досягла тих результатів, які планувала, і в якомусь сенсі ми справді їх досягли», – йдеться в його повідомленні.

За словами Пригожина, Росії залишається лише одне – закріпитися на тих українських територіях, які вона змогла окупувати.

«Але є лукавство – якщо раніше Україна була частиною колишньої Росії, то тепер це є абсолютно національно-орієнтована держава», – додав засновник ПВК «Вагнер».

Водночас він виступає проти будь-яких переговорів з Україною і бажає, щоб сили Росії та України зійшлися в бою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Терорист також припускає, що у випадку успіху ЗСУ в РФ може початися занепад, який спричинить глобальні зміни у російському суспільстві.

За оцінками Пригожина, найвдалішим сценарієм для Росії буде «наступ ЗСУ, за якого жодні подачки і переговори будуть неможливі».

Кремль наразі ці заяви не коментував.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...