facebook

Прогноз погоди в Україні на 18 квітня: де буде +20, а де дощитиме

Ситуація з весняними паводками складна, вода прибуває.

Погода в Україні 18 квітня очікується без особливих змін, зокрема температура повітря становитиме від +12 до +20 градусів.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

“Новий тиждень після Великодня розпочинається стабільно – особливих змін у погоді не видно”, – зазначила вона.

Так, 18 квітня в Україні очікується помірна температура повітря. Денна температура становитиме +12+15градусів, на заході місцями буде +9+12 градусів. А найтепліше буде на півдні, де стовпчики термометрів підстрибнуть до +17+20 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Найбільш ймовірно, що дощитиме на заході та південному заході України. Водночас на решті території країни очікується волога, хмарна, проте без істотних опадів погода.

Щодо погоди у Києві, то там серйозні опади у вівторок малоймовірні. Денна температура повітря у столиці коливатиметься в межах +13+14 градусів.

“Провідна неділя буде в Україні свіжою, вночі та вранці холодно, вдень помірно тепло. Періодичні дощі залишаються”, – попередила синоптикиня.

Діденко також прокоментувала ситуацію з весняним паводком, сказавши, що вона залишається складнуватою, вода прибуває. Синоптикиня порадила уважно стежити за повідомленнями Укргідрометцентру та ДСНС.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...