ТОП-5 жіночих сексуальних проблем

Найголовніші жіночі сексуальні проблеми і способи їх подолання

Що таке сексуальні проблеми з погляду жінки? У дуже рідкісних випадках це справді проблеми: різні фізіологічні розлади, інфекційні хвороби тощо. Як не дивно, але з такими сексуальними проблемами жінки справляються доволі успішно, не “застряючи” в них на роки, а то й десятиліття. Значно складніші справи з тими сексуальними проблемами, які народжуються в голові в жінки та живуть там довго, оскільки до лікаря з ними йти якось дивно, хвороби як такої ж немає. З подругами обговорити – ніяково, он вони всі які – гарні, веселі, по життю йдуть з піснею… Ні, краще вже мовчати, щоб хто-небудь чого-небудь поганого не подумав. Так, але життя ж коротке! А сексуальне – ще коротше!
tochka.net підібрала для тебе 5 найпоширеніших сексуальних проблем, читай і роби висновки.

1.Сексуальна проблема номер один: “Я соромлюся свого тіла!”
І тому частину своєї енергії, вартої значно кращого застосування, скеровую на те, щоб сховати від чоловіка свій неідеальний животик, горезвісну апельсинову скоринку, маленькі (занадто великі, не “тієї” форми) груди і т.д., і т.п. А про статеві органі при яскравому світлі і говорити нічого – сором!
Незрозумілими у цій справі залишаються два факти: якщо чоловік вибрав тебе, отже, не така вже й важлива відмінність твоїх грудей від еталонів жіночої краси. І ще: як ти вважаєш, чому чоловіки так люблять дивитися порнофільми? Причин, звісно, багато. Але мало не найголовніша – можливість побачити все, що відбувається, у деталях, великим планом. До речі, багато чоловіків жіночі статеві органі вважають приголомшливо красивими. Натяк зрозумілий?
2,Сексуальна проблема номер два: удавана фригідність.
На цю небезпеку найбільше наражаються юні дівчатка, які тільки починають опановувати ази сексуальної науки. Надивившись фільмів і начитавшись різних текстів, дівчата з першого разу чекають від сексу приголомшливих сюрпризів. А ці сюрпризи можуть не прийти не лише з першого разу, а й навіть і з десятого. Більше того: сексологи стверджують, що до повної сексуальної гармонії багато пар приходять навіть не на першому році сімейного життя. Тому не поспішай записувати себе у фригідні!


3,Сексуальна проблема номер три: недостатньо швидке збудження.
А звідси – мало змазки. У дуже рідкісних випадках дефіцит природної змазки обумовлений фізіологічними відхиленнями. У більшості випадків причиною цього є погана прелюдія. Що робити? Змусити чоловіка ставитися до тебе не гірше, ніж він ставиться до себе. І хоч іноді починати секс не в ліжку, а задовго до цього – з купленого дорогою додому букета квітів, із невеликого, зовсім дрібненького подарунка, з перших компліментів з порога. Запам’ятай: у більшості випадків дефіцит природної змазки – не твоя “вина”, а чоловіка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

4.Сексуальна проблема номер чотири: пам’ять про минуле.
Попрацюй над собою, якщо в тебе є звичка згадувати в ліжку своїх колишніх. Це суттєво псує якість сексу насамперед для тебе. А якщо в тебе є звичка розповідати про своїх колишніх своїм нинішнім – це вже діагноз! А заодно, і вирок своєму нинішньому коханню. Кожному чоловікові хочеться бути єдиним і неповторним. Він, звісно, не дурень, і підозрює, що в тебе є особиста історія, але навіщо ж щоразу залізом по склу, а?

5,Сексуальна проблема номер п’ять: невміння жертвувати роботою та домашніми клопотами задля щасливого сексуального життя.
Так, у деякому сенсі секс – це десерт. Але це не означає, що його можна відкладати на потім, потім, потім. Коли вислухані всі претензії начальства, героїчним ривком переборена дорога додому, приготовлена смачна вечеря і вимитий після неї весь посуд. І що після всього цього опиняється в постелі? Так-так, саме так: не “хто”, а “що”. Тіло, позбавлене сил. Невже ранг сексу у твоїх очах нижчий, ніж ранг чистого посуду? Якщо так, то немає запитань, ти маєш на це право і про жодну “неповноцінність” не може навіть йтися. Люди різні. Просто в цьому випадку міцні стосунки з чоловіком вибудувати значно складніше. А якщо секс для тебе все-таки важливіший, то що ти досі робиш на цій кухні?

annashchesna

Recent Posts

Кінець війни в Україні: залишилося два дні – стартують мирні переговори, подробиці

Чого від них чекати За три дні розпочнуться мирні переговори щодо припинення війни росії проти…

24 хв. ago

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається.

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається. Погода в Україні буде…

2 години ago

Сухо, сонячно та тепло: синоптик Діденко попередила про гарну зміну погоду

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 27 квітня, антициклон витіснить дощі з України.…

3 години ago

Придатних до військової служби поділять на 4 категорії, – Міноборони

4 травняв в Україні скасують статус "обмежено придатний" для військовозобов'язаних. А ті чоловіки, які отримали…

12 години ago

Пенсій більше не буде: у ПФУ скінчилися гроші – офіційне попередження

Що кажуть у відомстві ПФУ припинив виплати пенсіонерам Пенсійний Фонд України у своєму телеграм-каналі оголосив…

14 години ago

Кінець війни скасовується: ТЦК почали виписувати повістки на 2025 рік – що відбувається

Адвокати висловилися з цього приводу Адвокат із Житомира розповів про те, що чоловікам почали видавати…

15 години ago