facebook

“Кохання переможе все”: військовий, який втратив ноги на війні, зробив пропозицію своїй дівчині (ФОТО)

Відео на якому український захисник Михайло Варварич, який втратив на фронті обидві ноги, освідчився своїй 19-річній дівчині Ірині зворушило мережу.

Наразі 28-річний військовий проходить протезування в Орландо (США), куди кохана вирушила разом із ним. Михайло – професійний львівський десантник, боєць 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України.

В армію хотів потрапити з дитинства, розповів воїн в інтерв’ю “Радіо Свобода”. Вступити до лав ЗСУ він намагався ще 2014 року, але тоді у військкоматі отримав відмову.

“Я тоді поїхав працювати, подорожував Україною. Коли був у Харкові, у 2015 році, гуляв у парку і просто побачив військового, який, швидше за все, приїхавши з ротації, сказав, що тут усім байдуже, що там йде війна, що наші хлопці гинуть. Мене тоді це дуже зачепило, я повернувся до Львова і пішов у військкомат, щоби піти на службу”, – розповів Михайло.

Захисник обороняв рідну землю на передовій із 2016 року. 2022 року вже планував піти з армії, але повномасштабне вторгнення все змінило.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Коли розпочалася повномасштабна війна, в четвер, а в п’ятницю я вже мав звільнятися, бо планував зовсім інше життя, з дівчиною планували одружитися, бо в армії багато часу разом не проведеш”, – розповів Михайло.

Навесні 2022 року воїн, виконуючи бойове завдання на Луганщині, втратив дві ноги та отримав травму руки.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...