facebook

Колишня вчителька з католицької школи кинула роботу заради сексу, бо “так хоче Бог”

Колишня педагогиня стверджує, що “Бог не хоче, щоб люди страждали”, а всі обмеження щодо сексуальності вигадало суспільство.

У США 36-річна Кортні Тілліа розповіла, що “за покликом Бога” вона кинула роботу вчительки в католицькій школі та пішла працювати у секс-індустрію.

Про це пише dailystar.co.uk.

Жінка розповіла, що вона виростала у дуже релігійній родині та постійно відвідувала храм. Згодом вона почала викладати у католицькій школі. Проте Кортні стверджує, що вона ніколи не була щасливою через обмеження. А тому вона за підтримки свого чоловіка покинула викладацьку роботу та пішла у порно-індустрію. Тепер дівчина знімається у роликах для дорослих.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кортні стверджує, що зайнятись новою кар’єрою її нібито стимулював сам Бог, оскільки тільки після зміни професії, вона відчула себе щасливою.

Жінка вважає, що різні обмеження придумало суспільство, тоді як Бог хоче, щоб люди себе комфортно почували і раділи своєму життю.

“Боже послання було гранично ясним: я тут, щоб бути порно-зіркою. Це мій спосіб служіння. Я показую іншим, що задоволення і наше сексуальне самовираження – навіть у порно і секс-бізнесі – не повинні суперечити Богу або існувати окремо від Бога. Вони єдині з Богом і святі. Я живу своїм життям як прикладом повної відкритості та беззастережного самовираження: не проти Бога, а повністю з Богом”, – пояснила вона.

Колишня вчителька стверджує, що вона більше пов’язана зі своєю вірою, ніж будь-коли – незважаючи на те, що люди говорять про її кар’єру.

“Тепер я відкидаю будь-яке вчення чи інституції, які зображують Бога як істоту, якої треба боятися або яку треба судити. Бог люблячий, а не страшний. Він приймає, а не засуджує”, – переконує Кортні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...