facebook

Дрони полетять на Росію: астролог розповів про “сюрпризи” від ЗСУ та смерть Путіна

Астролог також розповів, що чекає на Україну у травні.

 

 

У травні в Росії можуть відбуватися “феєрверки”. Збройні сили України візьмуть під контроль російський кордон.

Про це в інтерв’ю УНІАН розповів астролог Влад Росс.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Поблизу 5 травня на нас чекає переломна подія – армада дронів полетить на Росію, буде крутий феєрверк. Період з 5 по 10 травня буде просто феєричним. Варто чекати на вибухи на складах з боєприпасами. Наші військові будуть на території країни-агресорки робити несподівані “вилазки”. Не дивуйтеся, що наші зайдуть в Бєлгородську, Брянську області і можуть обрізати поставки зброї на Донбас. Тобто вони візьмуть під контроль російський кордон”, – зазначив він.

Крім того, за словами астролога, у травні будуть передумови закінчення війни в Україні. Однак повне припинення бойових дій буде після смерті президента Росії Володимира Путіна.

“Вже влітку його може не бути в живих. Є ймовірність, що його вб’ють. Потім в Кремлі відбудеться палацовий переворот. Після цього закінчиться війна в Україні”, – резюмував Влад Росс.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...