facebook

Там не одна кандидатура, – Буданов про те, хто може замінити Путіна

Глава української розвідки заявив, що в Росії варіанти заміни влади розглядають вже понад рік. За словами Кирила Буданова, вони не можуть ніяк до цього прийти.

Генерал-майор пояснив, що “дворцовий” заколот може бути, проте ми його не побачимо. Також Буданов розповів, яку ситуацію можуть показати загалу.

Що каже Буданов про заміну Путіна
Максимум – скажуть, що хтось загинув від серцевого нападу, а когось заарештували, бо він виявився агентом англійської розвідки, як це було в 30-ті роки, пам’ятаєте? Це ж усе вже було. Під час Лівонської війни багатьох стратили як агентів Лівонської держави. Це ще з Середньовіччя йде,
– пояснив розвідник.

Він припустив, як може непомітно пройти заколот проти російського диктатора Владіміра Путіна. За словами Буданова, може з’явитись повідомлення: “Траур, помер уві сні від серцевого нападу”. І все – “Король умер. Да здравствует король!”.

Кирило Буданов підтвердив, що військово-політичні еліти Росії вже проговорюють кандидатури його наступника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Там не одна кандидатура,
– пояснив глава розвідки.

Однак імена називати він відмовився.

Пригожин транслює позицію тих, хто з ним пов’язаний

Кирило Буданов прокоментував нещодавню статтю власника вагнерівців з порадою владі та суспільству закінчувати “спеціальну воєнну операцію”.

За словами розвідника, це свідчить про те, що все йде не зовсім гарно для росіян.

Пригожин – один із нових лідерів, назвемо це так. Сподобається нам це чи не сподобається, але це факт. Він ретранслює позицію багатьох людей, які з ним пов’язані. Це досить впливові люди в російському керівництві. Те, що ситуація погана для Росії – ми з вами про це говорили,
– пояснив Буданов.

Очільник Головного управління розвідки пояснив, що ситуація погана для нас і для них також. За його словами, це не може тривати вічно, для росіян стало питання виживання.

“Бо якщо почнуть шукати винних, то винних доведеться все ж таки призначити. Тому набагато легше сказати, що “все йде за планом”, “ми перемогли” і далі почати якось інакше це все завершувати”, – розповів Буданов.

Що сказав Буданов про завершення війни

Кирило Буданов заявив, що зовсім у недалекій перспективі буде знакова битва для новітньої історії України. Розвідник не каже, коли вона почнеться. Тільки запевняє, що це таємниця для всіх.
Глава української розвідки також пояснив, що парадокс полягає в тому, що жодна людина не зможе сказати, які цілі, яка мета “спеціальної воєнної операції” для Росії. Адже її не існує.
Кирило Буданов пояснив, що це дає Кремлю змогу в будь-який момент оголосити про те, що “мета досягнута”.
Ба більше, у Росії діє пропагандистська машина – план Б у росіян постійно є. Український розвідник пояснив, що будь-яку поразку вони покажуть як перемогу. Адже можна згадати Херсон – після втрати росіянами обласного центру не відбулось нічого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...