facebook

У Польщі знайшли мертвими п’ятьох членів родини, серед яких немовля: шокувальні подробиці трагедії

Поліція розслідує мотиви злочину.

У Польщі в місті Ходзеж у понеділок, 24 квітня, знайшли мертвими всю родину – чоловіка, його батьків, дружину та маленького сина.

Про це пише Оnet.pl.

Тіла родини знайшли в їхньому будинку
Родичі померлих тривалий час не змогли зв’язатися з рідними, а тому прибули до будинку, де мешкала родина. Там вони самостійно виявили два тіла та викликали поліцію.

Правоохоронці знайшли мертвими 41-річного чоловіка, його 38-річну дружину, кількамісячного сина, 73-річного батька та 72-річну матір. Поліція оголосила попередні розслідування трагедії. За їхніми даними, чоловік самостійно вбив усю свою родину та скоїв самогубство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На всіх тіла виявили різані рани в ділянці шиї. Дружина підозрюваного була зв’язаною. Остаточні причини смертей встановить експертиза. Попередньо, вбивства та самогубство сталися напередодні, у п’ятницю.

Що кажуть сусіди загиблих
Сусіди вбитих і підозрюваного розповіли, що покійні завжди трималися осторонь людей та не надто контактували.

“Ми віталися “доброго ранку”, батьки Кшиштофа іноді перекидалися кількома словами, обмінювалися квітами. Ми були сусідами понад 20 років, але я не знала їх близько. Такі сьогодні часи. Десь перед вихідними я помітила, що в їхньому будинку ввімкнене світло, а двері прочинені. Однак це мене не занепокоїло, бо пані Христина часто виходила на вулицю. Мені важко сказати, чому так сталося”, – розповідає їхня сусідка.

Інший сусід розповідає більше про 41-річного Кшиштофа. Він каже, що про підозрюваного ходили розповіді, що він мав “сатанинські нахили”, слухав важку музику, носив довге волосся, щоб прикрити обличчя. У чоловіка серед місцевих майже не було друзів.

Батько підозрюваного останнім часом хворів.

Родичка родини каже, що не розуміє, що могло призвести до трагедії
Дружина брата підозрюваного – Меланія – каже, що їхня родина була звичайною і нічим не особливою. Вона ніколи б не подумала, що може статись така трагедія.

Вона згадує, що підозрюваний був хорошим чоловіком: приємним у поведінці, завжди гарно одягненим. Меланія додає, що він деякий час жив в Англії. Там він познайомився зі своєю майбутньою дружиною Мартою. Вони обоє, на її думку, кохали одне одного.

“Я знаю, що у Кшиштофа були друзі, він жив нормальним життям, як будь-яка молода людина. Через тиждень вони з дружиною мали їхати на весілля, але більше не поїдуть. Знаєте, кожне життя приховує якісь таємниці. Можливо, їх щось турбувало, але вони нам нічого не говорили. Вони не були відвертими”, – каже вона.

Чим займалися підозрюваний та його родина
Кшиштоф раніше працював на виробництві деталей для пральних машин і мав проблеми з пошуком високооплачуваної роботи, а тому останнім часом займався виготовленням “ловців снів”. Це амулети для відганяння поганих снів і думок, для захисту дому. Його дружина Марта створювала сумки з ручним розписом. Вона рекламувала і продавала їх в інтернеті.

Розслідування триває, прокуратура і поліція шукають мотив злочину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...