facebook

Троє працівників військкомату побили чоловіка, якому вручали повістку. ВІДЕО

Стали відомі нові подробиці гучного випадку у Черкасах, де, за твердженням користувачів соцмереж, працівники ТЦК (військкомату) жорстко поводяться з цивільним. Автор оприлюдненого відео стверджує, що таким чином військові намагаються видати повістку.

Про це інформує ТСН.

На відео можно побачити, що люди у військовій формі (один з них був озброєний автоматом) та з документами в руках спілкуються з цивільним, після чого виникає бійка. Хто кого вдарив першим – цього моменту на відео якісно не видно, але згодом з’являються кадри, коли один з чоловіків у формі завдає удару в голову цивільному чоловікові. Двоє інших у формі тримають цивільного за руки, той падає на землю і зазнає ще одного удару ногою в область голови.

Як виявилось, подія дійсно мала місце на Черкащині.

В коментарі для ТСН.ua пресслужба обласної поліції повідомила наступне: “Дана подія була зареєстрована. З боку поліції було проведено перевірку. Є заяви як від однієї сторони, так і від іншої. Вони розглянуті та зареєстровані. Наразі зібрані всі матеріали та направлені до Державного бюро розслідувань”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На наше питання про те, через що саме виник конфлікт, в поліції поки не дали прямої відповіді, але не виключили, що він міг спричинитись дійсно через видачу повістки.

Конфліктну ситуацію нам пообіцяли прокоментувати і в Черкаському обласному ТЦК та СП. На його офіційній сторінці дописувачі оприлюднили скандальне відео, а в коментарях написали що це “гоп-стоп”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...