facebook

“Припиніть виправдовуватися”: Подоляк жорстко відреагував на висловлювання Меркель про РФ та Україну

Нещодавно Меркель заявила, що попри війну на Україні, її політика щодо Росії була правильною.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк жорстко відреагував на заяви ексканцлерки Німеччини Ангели Меркель у її нещодавньому інтерв’ю щодо війни в Україні. Так, Меркель наголосила, що її політика щодо Росії “була правильною”.

Подоляк наголосив, що такі заяви Меркель звучать як виправдання, а Україна не сяде за стіл переговорів з країною-терористкою. Про це він написав у Twiiter.

“Ексканцлер Меркель, що поставила Європу в тотальну залежність від російських енергоносіїв, виправдовується: “Я зробила все, щоб Росія не почала війну, і тому отримала… російський дешевий газ”. Фантастика. Адже війна не почалася, правда? Далі автор Мінсько-Нормандського формату продовжує: “Треба думати про переговори, не всі миротворці мислять по-путінськи”. Одне питання: переговори про що? Знову про дешевий газ від РФ? Але чи обов’язково це має бути… ціною зруйнованих територій України та сотень тисяч невинних українських життів? І головне – з ким? З офіційно визнаними міжнародними воєнними злочинцями? Невже після 430 днів жорстокої війни можна настільки глибоко зневажати свободу, настільки відверто не помічати російських масових убивств і так відкрито ненавидіти право України на самозахист? Якщо не можете виправити помилок минулого – просто припиніть виправдовуватися та заохочувати агресора”, – йдеться у дописі радника керівника ОП.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...