facebook

“Немає інших варіантів”: Медведєв закликав фізично усунути Зеленського

Чинний топ-чиновник РФ закликав убити президента України.

Колишній президент Росії і чинний заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв закликав до вбивства Володимира Зеленського через атаку невідомих безпілотників на Кремль. Відповідна заява з’явилася в його Телеграм-каналі.

За словами Медведєва, після “сьогоднішнього теракту”, під яким, ймовірно, мається на увазі атака безпілотників на Кремль, у Росії не залишилося інших варіантів, крім “фізичного усунення Зеленського і його кліки”.

“Він не потрібен навіть для підписання акту беззастережної капітуляції. Гітлер, як відомо, його теж не підписував. Завжди знайдеться який-небудь змінник типу зіц-президента адмірала Дьоніца”, – написав Медведєв.



Удар по Кремлю 3 травня – що відомо

Минулої ночі невідомий безпілотник атакував комплекс будівель Кремля і врізався в дах одного з них, викликавши на ній локальну пожежу. Про постраждалих не повідомляється. Російська влада звинуватили в атаці “київський режим”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Причетність України до цієї атаки послідовно спростували прес-секретар Володимира Зеленського Сергій Нікіфоров, радник глави ОП Михайло Подоляк і пізніше особисто президент Зеленський.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...