facebook

У Косові на Франківщині пограбували магазин. Винесли 15 тисяч доларів та 5 тисяч євро — поліція

15 тисяч доларів та 5 тисяч євро викрали з магазину у Косові, що на Івано-Франківщині. Про пограбування крамниці поліцейським повідомила її власниця, інформують на Facebook-сторінці поліції області.

Повідомлення про крадіжку від 49-річної жительки Косова надійшло на лінію “102” 3 травня. Жінка розповіла поліцейським, що невідомі проникли до її магазину та викрали заощадження — 15 тисяч доларів США та 5 тисяч євро.

Слідчі, які виїхали на місце злочину, встановили, що підозрюваний зайшов у приміщення, підібравши ключ до врізного замка вхідних дверей. На дверях та стелажі, де зберігалися гроші, чоловік залишив відбитки своїх пальців та недопалки від сигарет.

“Під час проведення оперативно-розшукових заходів косівські поліцейські за лічені години встановили особу крадія. Ним виявився 24-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини. Чоловіка затримали за місцем проживання”, — йдеться у дописі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час обшуку помешкання підозрюваного слідчі знайшли та вилучили валюту, а також мотоцикл Hornet, який чоловік придбав за частину викрадених грошей.

За фактом пограбування поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі чоловіку повідомили про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...