facebook

Найкращий роман Жадана: у мережі жартують про стосунки письменника з Христиною Соловій

Український письменник Сергій Жадан, ймовірно, зустрічається зі співачкою Христиною Соловій. Про це свідчить ролик, який нещодавно у мережі опублікувала виконавиця Артилерія – вона випадково заскочила пару під час прогулянки.

Поки ні Жадан, ні Соловій не поспішають висловлюватись стосовно можливого роману, мережа продовжує обговорювати чутки про романтичні стосунки артистки та поета. У Twitter юзери жартують на цю тему, і theLime зібрав їх найяскравіші коментарі.

“То все було, щоб відволікти народ від Жадана та Соловій”
“Головне, щоб Жадан і Христина не подружилися потім з Дорофєєвою та Кацуріним”
“Якщо так подумати, то в цієї драми суцільні плюси: люди, які не кохають одне одного, не будуть мучити себе і дитину в нещасливому шлюбі; пані Іра зможе почати нове життя; Жадан – напише нову збірку; Христя – новий альбом, а нам всім буде що обговорити, окрім нічних обстрілів”
“Постійно забуваю, що Христині Соловій 30, а не 18”
“Хочу жити в країні, де роман Жадана та Соловій буде головною темою новин десь тижні 3”
“Це летів Жадан на Байрактарі, щоб більше ніяких фото з Соловій в кущах”, – пишуть люди у соцмережах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, нещодавно письменник повідомив про розлучення з дружиною Іриною Куніциною після 15 років шлюбу. Разом колишні закохані виховують спільну дочку Марію, якій 10 років. Крім того, від першого шлюбу з режисеркою театру Світланою Олешко Жадан також має дитину – сина Івана, який вже є дорослим.

Що стосується 30-річної Христини Соловій, то вона вкрай рідко говорить про особисте життя. “Дивіться, я не говорила про особисте життя з 2015 року і не думаю, що сталося щось таке, що я могла б змінити свою позицію зараз. Життя дуже мінливе, і я не хотіла б пояснювати, чому в мене з кимось не склалося.

Поки що я заміж не виходжу”, – пояснювала зірка таку позицію у програмі “Ранок з Україною”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...