facebook

Дев’ять вагонів зійшли з рейок: в “Укрзалізниці” попередили про затримку потягів

Наразі угорські колеги тільки розпочали підйом вагонів.

У неділю вранці, 7 травня, 9 вагонів угорського 35-вагонного вантажного поїзда із залізною рудою зійшли з рейок між станціями Újfehértó і Hajdúhadház. Внаслідок транспортної події безпересадкові вагони Відень-Київ відправленням із Відня 07.05.2023 запізнюються на 6 годин.

Про це повідомляє “Укрзалізниця”.

Зазначається, що по прибуттю на ст. Чоп вагони будуть включені до складу поїзда №82 Ужгород-Київ і прибудуть до столиці 09.05.2023 (замість 08.05.2023 о 19:30) у складі поїзда №750.

“Наразі угорські колеги тільки розпочали підйом вагонів, відтак відновлення залізничної колії та контактної мережі триватиме щонайменше день. Рух потягів між Hajdúhadház та Újfehértó призупинено, угорська залізниця пропонує пересадки на підмінний автобус, а угорські та австрійські поїзди інтерсіті між Будапештом і Захонню курсуватимуть між Будапештом і Ньїредьгазою через Мішкольц із довшим часом у дорозі”- йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В “Укрзалізниці” наголошують, що затримка торкнеться і зворотних поїздів до Відня, тож просять враховувати це при планування пересадок і вильотів з будапештського аеропорта.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...