facebook

Російський адвокат Савченко зізнався про те, на кого вона зараз працює

Поїздки народного депутата Надії Савченко на окупований Донбас можуть бути спецоперацією лідера “Українського вибору” Віктора Медведчука за узгодженням із владою Росії.

CW0cTYhWcAAFiO7

Таку думку висловив колишній адвокат Савченко Марк Фейгін.

“На мій погляд, це спецоперація на гроші Медведчука за погодженням з Луб’янки. Саме з Луб’янки (мається на увазі будівля ВСБ Росії на Луб’янській площі в Москві). Подібний виїзд Савченко не міг замикатися тільки на Суркову”, – вважає він.

“На жаль, пані Савченко Надія Вікторівна знову проявила себе недалекою людиною. І це сумно. Сталося те, про можливість чого я говорив раніше. Вона потрапила під вплив людей, інтереси яких замикаються не в Україні, й активно використовується ними в їх тактичних цілях.

Тут загострення під Авдіївкою, постійно нові трупи, складні питання, пов’язані з блокадою, а вона їде на окуповану територію. Розцінюю цей крок як провальний”, – зазначив адвокат.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Наскільки сама Надія залучена в ситуацію, не знаю, але її сестра Віра – дуже щільно. А вже через неї – вихід на Медведчука. І Рубан – теж людина Медведчука. Упевнений, що справі звільнення полонених все це тільки шкодить”, – додав Фейгін.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...