facebook

“Чуєш, к@рво, йди звідси!”: в Полтаві чоловік біля Меморіалу солдатської слави вдарив журналістку (відео)

Після перегляду відео шокує реакція людей навколо на інцидент. Жінки поважного віку, схоже, схвалюють дії агресивного чоловіка та задоволено посміхаються.

У Полтаві чоловік накинувся на редакторку видання “Коло” Тетяну Цирульник та вдарив її в обличчя.

Інцидент стався у вівторок, 9 травня, біля Меморіалу солдатської слави під час покладання квітів.

Про це пише “Полтавщина”.

Конфлікт розпочався із суперечки між журналісткою та полтавцем, який тримав портрет свого загиблого батька, пише Полтавщина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

9 травня до Меморіалу солдатської слави підходили поодинокі полтавці та покладали квіти до підніжжя фігури солдата-визволителя.

Біля меморіалу стояв Євген Терещенко (так чоловік представився журналістам), який тримав фото свого загиблого батька. Журналістам він повідомив, що його батько Олексій Антонович Терещенко загинув 28 грудня 1944 року в Угорщині, де похований у братській могилі, та зазначив, що його акція не пов’язана з кремлем.

Присутня журналістка видання “Коло” Тетяна Цирульник назвала це російськими наративами, адже це проросійська акція “Безсмертний полк”.

“Чуєш, к@рво, йди звідси!”
На суперечку дуже агресивно відреагував чоловік (який пізніше представився поліції як Віталій Бурмака).

На відео, яке опублікував автор проєкту “Свобода Слова” Віталій Скобельський, видно, що Тетяна Цирульник робила фото, в цей час на неї накинувся чоловік зі словами: “Чуєш, к@рво, йди звідси!”, почав штовхати її, потім ударив по обличчю.

Після перегляду відео шокує реакція людей навколо на інцидент. Жінки поважного віку, схоже, схвалюють дії агресивного чоловіка та задоволено посміхаються.

На місце прибув наряд патрульної поліції, який своєю чергою викликав слідчо-оперативну групу.

Тетяна Цирульник зазначила, що заяву до поліції написала, побої зняла. Нині почувається зле, тому прокоментує подію пізніше.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...