facebook

У Польщі 19-річний хлопець заліз до дитбудинку, вбив кохану і поранив 13 людей: шокувальні подробиці

Трагедія могла статись через нерозділене кохання.

У Польщі в місті Томіславіце 19-річний хлопець вночі потрапив у приміщення дитячого будинку: він вбив свою 16-річну кохану та поранив 13 людей, серед яких є вихованці дитбудинку та 42-річна вихователька. Нападника уже затримали.

Про це пише onet.pl.

Трагедія сталась у ніч на середу. За даними слідства, 19-річний хлопець потрапив до дитбудинку через вікно, яке йому відчинила його кохана. Проте під час спілкування між підлітками стався конфлікт і тоді хлопець вбив дівчину. Поліція вважає, що причиною трагедії міг стати розрив стосунків, адже пара тривалий час зустрічалась.

Після вбивства 19-річний хлопець намагався втекти з місця злочину та поранив ще 13 людей, з яких 5 – госпіталізували. Наймолодшому потерпілому 8 років, найстаршій – 42 роки, це – вихователька дитбудинку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під час судового засідання у четвер 19-річний хлопець зізнався, що потрапив до дитячого будинку через вікно. І перш за все, як повідомила Йоланта Шкільник, речниця Сєрадзької обласної прокуратури, він зізнався у скоєнні вбивства і п’яти замахах на вбивство.

З підозрюваним працюватимуть експерти-психіатри та психологи, які перевірять його осудність під час трагічної ночі. 19-річний хлопець є учнем спеціальної школи, і був поміщений туди через легку розумову відсталість.

Видання стверджує, що і потерпіла, і нападник добре навчались. Дівчина була відмінницею. Нападник був віцепрезидентом студентської ради у своєму закладі. У березні він отримав відзнаку у шкільному конкурсі “Я – земляк Фридерика Шопена”.

Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...