facebook

У Польщі голий прокурор бігав містом у пошуках випивки: на цьому проблеми не закінчились (фото)

Прокурор також вночі телефонував працівницям суду і прокуратури.

У Польщі голого прокурора, який бігав містом у пошуках алкоголю вирішили покарати зменшенням зарплати, проте на цьому його проблеми не закінчились – чоловіку загрожує відповідальність за нічні дзвінки працівницям суду та прокуратури.

Про це пише onet.pl.

За даними видання, місцевий прокурор у вересні 2021 року намагався голим купити алкоголь в одному з магазинів Свідниці. Проте виявилось не понесе суворого покарання, йому лише зменшать зарплату. Як повідомила Національна прокуратура Польщі, після інциденту 2021 року йому було пред’явлено звинувачення у вчиненні дисциплінарного порушення, передбаченого ст. 137 пп. 1 п. 5 Закону “Про прокуратуру”, а саме – у негідній поведінці, що принижує честь і гідність службового становища. Прокурору знизили заробітну плату.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Gazeta Wyborcza повідомляє, що закриття провадження у справі про прогулянку голяка – це ще не кінець проблем скандального прокурора.

“За даними наших джерел, мова йде про нічні телефонні дзвінки до співробітниць суду або прокуратури. Ми намагалися перевірити цю інформацію офіційно, але відповіді не отримали. Провадження у цій справі триває, а прокурора знову відсторонено від роботи – головою Воєводської прокуратури у Вроцлаві”. – повідомляє Gazeta Wyborcza.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...